lunes, 2 de mayo de 2011

VIII Triatló Internacio​nal de Banyoles 2011

Aquest cap de setmana es va realitzar a Banyoles el clàssic triatló endistància "B", triatló molt dura on es necessita portar un bon entrenament per poder acabar en condicions. Les distàncies a fer van ser: natació 2200mts, gairebé 80 de ciclisme km en dues voltes a un circuit trenca-cames amb un portet petit però exigent i 20 km de cursa a peu en 3 voltes al llac alternant el asfalt, carril bici y camí de sorra.
Va fer un dia esplèndid, i la majoria dels participants van acabar una mica cremats pel sol. Una temperatura de l'aigua ideal amb neoprè 17'5 º , molt bona organització i l'atenció al corredor molt correcta.
Hi van participar dos components del C.A Igualada, el Ricard i el Jose Roque on van demostrar estar en molt bona forma, tot i que el Jose va patir de valent en l'últim tram de correr per fortes ràmpes continues en quàdriceps i isquios, havent de caminar de tant en tant.
Hi van participar 511 inscrits dels quals 10 van ser desqualificats i 18 retirats, amb aquest balanç queda clar la duresa de la prova.
Els vencedors de la prova Xavier Torrades del Reus Ploms 3:34:32 i Núria Pubill de CTSJ Abadesses 04:21:19