lunes, 1 de junio de 2009

IX TRIATLÓ MATARÓ 2009

Crònica de l'Elena:
"Aquest diumenge a les 9:30 del matí es va donar inici de la IX edició de laTriatló Ciutat de Mataró, cada cop més consolidada i amb més nivell. La prova, de tipus Sprint, va comptar amb un traçat de 750 metres de natació davant del Centre de Natació Mataró, 20 km en bicicleta en dues voltes alllarg de l'avinguda Maresme y N-II, i 5 km de cursa a peu per el passeig marítim. Les 51 participants femenines van sortir amb un avantatge de 8 minuts respecte a la masculina.
El millor temps va ser per Albert Parreño del C.N.Reus Ploms, que va ser elprimer en creuar l’arribada amb 54:09 segons. Pel que fa a la categoria femenina, la primera noia va ser Monica Pellejero C.N.Mataró aconseguint una marca de 01:04:42 segons.
Els triatletes del C.A.Igualada Triatló que van participar en aquesta provavan ser:
Elena Barlabé Bernadò 230ª de la general , amb un temps 01:10:23 (9ª de 51noies) i Oleguer Suñé Trepat , 247º de la general amb un temps de 01:11:07"