martes, 23 de junio de 2009

NO HA POGUT ÈSSER

Companys

Volia comunicar-vos que la comissió que negociavem la unió amb l’equip RRR donem per aplaçades indefinidament les converses que ens tenien que portar al CLUB TRIATLÓ IGUALADA, i per tant la propera temporada seguirem competint com a CAI PETROMIRALLES secció Triatló.

Els motius son basicament que no s’ha pogut superar el problema que suposava el canvi de nom, estatuts etc. sensa perdre les categories que s’havien aconseguit.

També vull dir que no s’ha tancat cap porta i per tant en un futur les coses poden anar d’una altre manera o potser la gent que negocii sigui mes habil i es puguin reempendre les negociacions.

Tant el David com jo voldriem agrair el soport que ens ha donat la secció i la tricomissió per tirar endevant aquest projecte que finalment no s’ha pogut portar a bon port.

Crec que no tindriem que buscar culpables, pero en tot cas em considero el unic responsable que no es porti a terme la unió, com a consecuencia i tal com ja havia dit deixo les meves funcions a la tricomissió, i seguiexo al club amb il·lusió, dedicant-me a competir en la mesura de les meves possibilitats i a pasar-ho bé amb les sortides, competicions etc.

Ricard

3 comentarios:

  1. Seguiré entrenando, compitiendo, haciendo salidas de Club, y disfrutando de lo que hago, con el CAI Triatló, la única nota negativa es la pérdida de tiempo personal y altruista de dos compañeros, gracias Ricad y David por intentar formar un GRAN CLUB, pero que no se nos olvide a ninguno que..........yá somos un "GRAN CLUB".
    Otra cosa más, desde hace tiempo me hago la siguiente pregunta: Qué diferencia hay entre 1ª, 2ª o 3ª división? además de estar escrito en una web? hay más beneficios? hay más subvenciones? o es méramente un título de adorno.

    Saludos

    ResponderEliminar
  2. Gracias Jose
    me parece que hay dinero si quedas primero o segundo de primera division
    LLegaremos, pero aun nos queda un poco lejos
    Ricard

    ResponderEliminar
  3. ...es una llàstima! Les categries es podrien recuperar en poc temps, seriem en cara un EQUIP mes gran!!!!

    ResponderEliminar