miércoles, 21 de octubre de 2009

II TRIATLÓ GARMIN BARCELONA 2009

Aquest passat diumenge dia 18 es va disputar en el centre esportiu de la Mar Bella de Barcelona la triatló mes mediatica del any, fins a 3500 triatletes es van trobar a les 8 del matí per distribuir-se en les diferents sortides i modalitats que configuraven les sortides d’aquesta triatló.
La triatló es presentava ple de figures de l’esport a nivell nacional com Gómez Noya, Xavi Llobet Eva Ledesma, Francesc Godoy, Roberto Heras, etc. que garanteixen l’espectacle i ple de persones que s’inicien amb aquest esport i que tenen la possibilitat de competir amb els millors.
El matí es presentava fred amb l’aigua moguda, però poc a poc el sol ha anat imposant la seva llei, fins a tenir un excel·lent matinal que ha omplert de públic els recorreguts de la prova.
Esportivament, Francesc Godoy ha guanyat amb 1:44:05 seguit de Xavier Llobet, amb categoria femenina l’anglesa Jodie Stimpson i Roldka Vodickova l’hi han aiguat la festa a la lleidatana Eva Ledesma que ha quedat tercera.
Una nombrosa representació de triatletes del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES han participat en aquesta triatló en la modalitat olimpica, marcant els seguents temps:

DANI SEGURA 2:07:25
DAVID SEVILLA 2:10:18
VICTOR GUTIERREZ 2:14:54
OLEGUER SUÑE 2:19:58
OSCAR TORRES 2:21:19
També i va participar Toni Mabras que no surt a les clasificacions
En la modalitat de relleus olimpica hi van participar tres equips del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES amb els seguents components:
CAI A:Jordi Escudé, David Aragón i Bernat Planas. 1:51:42
CAI B:Francesc Lladó, Josep Cantero i Rafael Crespo 2:12:00
CAI C:Oscar Izquierdo, Jose R. Rios i Antonio Martinez 2:13:14
Els guanyador van ser el Team Strands format pel campió d'Espanya de 1.500 m Marco Rivera, el ciclista Mikel Elgezábal i els 10k per Gomez Noya, amb un temps de 1:41:39.
A destacar que, per una banda, l'equip CAI A i B encara no sabem en quina posició final va quedar ja que no surt a la classificació, però els videos penjats a internet ens donen el temps aproximats.
Com a detall, si us fixeu a la foto d'equip, falta el Jose Roque Ríos, i es que va tenir la mala sort de punxar en el seu segment de bicicleta... JUST DAVANT DEL SEMÀFOR AMB EL QUE VA XOCAR A LA TRIATLÓ VILA DE BARCELONA, i com a conseqüència estaba tenint una conversa de tu a tu amb el semàfor.
Última sortida amb el Jordi Escudé al mig (neopré sense mànigues)
Corrents a la sorra no hi ha qui guanyi al Jordi.
El Víctor i l'Oleguer surten junts de la natació.
kl
El David i el Dani junts al tram de bici.
El Jose acoplat a tope, i alhora maleïnt al semàfor.
L'Oleguer "en tierra de nadie".
El David.


Foto de gairabé tothom.


FOTOS DE LA THAIS, FOTÒGRAFA OFICIAL DEL CAI-TRIATLÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario