martes, 13 de octubre de 2009

X TRIATLÓ VILANOVA I LA GELTRÚ 2009

Aquest diumenge passat, 11 d’octubre es va celebrar la Xª edició de la triatló de Vilanova i la Geltrú, última prova puntuable del circuit català de triatló i també 4ª i última prova del circuit Zoot Triathlon Sèries.
Elena Barlabé, després de només 7 dies d’haver realitat el Challenge Costa del Maresme, va disputar aquesta triatló, i finalitza la temporada proclamant-se definitivament Campiona del Circuit Català de Triatló 2.009 .
Pel que fa al circuit Zoot Triatlhon Series, composada per la suma dels temps de les 4 triatlons més populars i mediàtiques de Catalunya: Salou, Barcelona, Tossa i Vilanova, el Guanyador en categoria masculina va ser Xavier Llobet. Elena Barlabé es va adjudicar la 2ª posició, només superada per Judit Corachan.
Amb més de 1.000 inscrits, la triatló de distància esprint (750metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu) es va desenvolupar davant de la platja d’Adarró i un dels canvis importants d’aquest any va ser la reducció del número de voltes de ciclisme, de 3 a 2, evitant així el número de doblats i garantint la seguretat dels participants. Tot i així, els hi queda un tema a solucionar, i és el fet de que fins quarts d'una no es van poguer treure les bicicletes de boxes, si l'any vinent aquesta triatló té la mateixa afluència haurien de fer boxes per separat.
Els guanyadors de la prova van ser Francesc Godoy amb un temps de 0:56:56 i en noies Radka Vodickova amb un temps de 1:01:06. Hi va haver una fantàstica participació dels triatletes del C.A.Igualada- Petromiralles quedant 21é per equips. Els resultats van ser:
Toni Salanova amb 1:24:04.
David Sevilla després d’una bona natació va ha haver d’abandonar per problemes físics en un peu.
L'Elena Barlabé es proclama així, Campiona del Circuit Català de Triatló 2.009 i subcampiona del circuit Zoot Triatlhon Sèries.
La fotògrafa "oficial" ens va fer unes fotos molt maques, gràcies Tais !! : FOTOS