lunes, 18 de abril de 2011

CAPIONAT D'ESPANYA DE DUATLÓ 2011 - SORIA


Escrit del Joan Noguera:
"Hola a tothom,
M'agrada compartir amb vosaltres el magnific resultat aconseguit aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de Duatló, en categoria Junior, per la nostra companya l' Anna Noguera.
El nivell de la prova era molt alt, només comentar que el top 5 són noies que estan en centres d'alt rendiment. El plantejament de la cursa de Anna ha estat molt bo. La prova comença amb dues noies que de seguida es posen al capdavant. L' Anna surt del primer tram de córrer formant part del grup perseguidor, en el tram de bici es manté dins del grup fent el 3º millor parcial. Comença el segon i definitiu tram de córrer i l'Anna fa el millor parcial, acabant la cursa en quarta posició a 1segon de la tercera i a 3 segons de la segona. Imagineu-vos els nervis de la recta final on el tercer lloc es va decidir en un sprint, amb cops de colze i quasi "foto finish" per aclarir la tercera i quarta posició.

1 560 Casillas García, Miriam Triatlon Ferrol 1:11:24
2 559 Alonso Aradas, Camila B. Triatlon Ferrol 1:12:11
3 541 Godoy Contreras, Anna Club Natacio Barcelona 1:12:13
4 545 Noguera Raja, Anna C.a.igualada 1:12:14
5 548 Tous Servera, Francisca Club Aigua Esport Arta 1:12:59
El resum és que l'Anna va fer la millor cursa de la seva vida esportiva i va quedar en una més que meritòria 4ª posició del Campionat d'Espanya.
Ara l'Anna queda a l'espera que la Federació Espanyola convoqui a les juniors que participaran al Campionat del Món Junior que es celebrarà a Gijón al Setembre.

Gràcies a tots els amics que l'han recolzat i animat.
Gràcies,
Joan Noguera (Portam)"





No hay comentarios:

Publicar un comentario