lunes, 4 de abril de 2011

XVIII DUATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES 2011

El passat dissabte 2 d’abril 270 participants van donar el tret de sortida a la XVIII Duatló de Sant Joan de les Abadesses, que es va disputar sobre la distancia esprint: 5 km de cursa a peu per un recorregut d'anada i tornada per la carretera del Coll de Santigosa amb un desnivell considerable, seguits de 20 km de ciclisme per la carretera de Camprodon i per acabar 2,5 km de cursa a peu. La prova puntuable per al circuit català de duatló va tenir el rang de campionat de Catalunya per grups d’edat. Cal ressaltar a àmbit individual el títol de campiona de Catalunya aconseguit per la duatleta Elena Barlabé dins de la categoria de 30 a 34 anys, i que actualment lidera el rànquing català de duatló de carretera 2011.
El guanyador de la prova va ser el Sergi Rodriguez del Club Triatló Manresa amb un temps de 00:56:00 i en categoria femenina la Dolça Ollé del C.N.Reus Ploms amb un temps de 01:06:25. Per clubs tant en masculí com en femení els vencedors van ser el C.N.Reus Ploms.

Els resultats dels duatletes del C.A. Igualada van ser : 78º Josep Malavé amb un temps de 01:02:27 i 23º del grup d’edat 30-34, 134º Ricard Solé amb un temps de 01:08:18 i 14º del grup d’edat 45-49, 8ª fèmina Elena Barlabé amb un temps de 01:09:10 i 1ª del grup d’edat 30-34 i 19ª fèmina Anna Planas que tot i tenir problemes físics en el segon sector de cursa va poder acabar amb un temps de 01:14:07 i va ser 4ª del grup d’edat 20-24.