lunes, 11 de abril de 2011

DUATLÓ DE VIC 2011

Diumenge passat, en una matinal radiant i estiuenca, 6 duatletes del C.A.Igualada Petromiralles van prendre part, juntament amb 400 participant més, a l'exigent Duatló de Vic, tot un clàssic del circuit català que cada any que passa compta amb un nivell competitiu més alt.

La prova va estar molt ben organitzada i hi va destacar per sobre de tot la calor. Els sectors a realitzar van ser: 7 kms de cursa a peu, 34km de ciclisme molt exigents i amb dos ports de muntanya i per acabar 3’5 kms de cursa a peu. El Roger Roca del CERRR amb un temps de 1.29:20 i la Maria Mayalen Noriega del C.N Mataró amb un temps de 1:45:31 van ser els guanyadors absoluts. Pel que fa als clubs, tant en categoria masculina i com en femenina els guanyadors van ser el C.N.Reus Ploms.
L’equip femení del C.A Igualada format per l’Anna, l’Elena i la Carol van aconseguir quedar en 2a posició, de 10 equips. Els nois van quedar en 34º.
Pel que fa els resultats dels representats del C.A Igualada Petromiralles van ser: 151é Jose Roque Rios amb un temps de 1:47:23, el 165é Toni Mabras amb un temps de 1:48:45, el 291é el Ricard Solé amb un temps de 2:01:35, 6ª fèmina Anna Planas amb un temps de 1:51:23, 8ª Elena Barlabé amb un temps de 1:51:48 i 9ª Carol Giménez amb un temps de 1:54:40.
La pròxima duatló de carretera i la que tancarà el circuit català serà a la Segarra, al municipi de Sant Guim de Freixenet el dissabte 16 per la tarda.