lunes, 30 de mayo de 2011

Elena Barlabé per 3er any consecutiu revalida el titol de Campiona del Món de triatló de Policies i Bombers


Aquest diumenge 29 de maig hi va haver a Calella la tercera edició del Half Challenge, triatló de llarga distància que engloba també el campionat del món de policies i bombers. Aquesta prova catalana ja s’ha convertit en l’esdeveniment esportiu més important e internacional del Maresme. Molt poques proves en Espanya poden dir que tenen 1.300 inscrits, i això que les inscripcions es van esgotar dues setmanes abans de disputar-se la prova. Aquest cap de setmana Calella s’ha convertit en la capital del triatló europeu, gràcies a la gran presencia d’esportistes internacionals arribats de França, Regne Unit, Alemanya, Dinamarca, Àustria, Irlanda,....
Les distàncies a realitzar van ser 1.900 metres de natació amb sortida i arribada a la platja de Calella amb un recorregut d’una sola volta, 90km de ciclisme en un circuit de 2 voltes Calella.Mataró tancat al trànsit i 21km de cursa a peu amb inici a la platja de Calella, arribant a Pineda de Mar on s’iniciaven 2 voltes fins Santa Susanna i amb final a la platja de Calella a la zona de transició on hi havia l’arc d’arribada.
Elena Barlabé tot i sortir segona de l’aigua, en la modalitat de policies i bombers, a 2 minuts i mig de la francesa Emmanuelle Pauline, va aconseguir remuntar en el tram ciclista arribant a treure-li 3 minuts i acabant la cursa a peu amb una diferència de 35 minuts de la francesa i a gairebé 1 hora de la tercera classificada la també francesa Celine Martí.
Barlabé aconseguia una 12ª plaça de la general femenina (de 57 arribades a meta), 4a espanyola i 1ª en el Campionat de Policies i Bombers, amb un temps invertit de 5 hores 2 minuts i 12 segons. En categoria masculina el guanyador del campionat del mon de Policies i Bombers va ser per el Manresà Xavi Torrades amb un temps de 4 hores 06 minuts 02 segons.

Carles Perez que també va participar va quedar el 36é del campionat de policies i bombers, el 215º de la general masculina amb un temps invertit de 4 hores 50 minuts 49 segons. L’Igualadí Ricard Solé que tot just fa dues setmanes va finalitzar l’Ironcat també va participar en el triatló, però es va retirar al finalitzar la primera volta de ciclisme.

Els guanyadors absoluts de la prova ven ser el francès Sylvain Sudrie amb un temps de 3:47:39 i en dones la catalana Eva Ledesma amb un temps de 4:19:09.

No hay comentarios:

Publicar un comentario