martes, 10 de mayo de 2011

V TRIATLÓ SITGES 2011

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 5a edició del triatló de Sitges.

El passat diumenge, 8 de maig, es va disputar la 5a edició del Triatló de Sitges sobre les distància sprint (750-20-5). La prova va comptar amb 500 corredors, dels quals, 400 van arribar a la línia de meta. I és que les condicions del mar no convidaven a un sector de natació tranquil. Els triatletes van haver de superar una persistent corrent en contra i fortes onades que impedien agafar un ritme continu. El circuit de bici constava de 20 km repartits entre un circuit de 5 km, al que se li van donar tres voltes, més un tram d’enllaç de boxes cap a l’esmentat circuit amb 2’5 km d’anada i tornada. El tram de cursa a peu va discórrer pel passeig marítim amb dues voltes a un circuit de 2’5 km.
Els guanyadors de la prova van ser el Xavier Torrades del C.N. Reus Ploms amb un temps de 0:57:39 i la Sara Loehr del C.N. Mataró amb un temps de 1:09:03.
Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 4 triatletes de l’equip masculí: el David Sevilla, el Dani Segura, el Víctor Gutiérrez i l’Isidre Roca que debutava com a triatleta del CAI Triatló Petromiralles. Destacar que l’equip masculí va obtenir una meritòria 10a posició en la classificació per equips.
Aquests van ser els resultats dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles: el David Sevilla amb un temps de 1:05:18 quedant 32è absolut; el Dani Segura amb un temps de 1:07:15 quedant 51r absolut; el Víctor Gutiérrez amb un temps de 1:07:30 quedant 58è absolut; i l’Isidre Roca amb un temps de 1:23:56 quedant 280è absolut.