martes, 17 de mayo de 2011

II TRIATLÓ LLORET DE MAR 2011

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 2a edició del triatló de Lloret de Mar.


El passat diumenge, 15 de maig, es va disputar la 2a edició del Triatló de Lloret de Mar sobre les distància sprint (750-20-5) i puntuable per la lliga de clubs i pel circuit català de triatló. Prop de 400 triatletes es van donar cita a la ciutat de la Costa Brava per completar els tres sectors corresponents. Els 750 metres de natació es van desenvolupar en una mar molt tranquil·la. En el sector ciclista es van realitzar 4 voltes a un circuit de 5 km amb molts revolts que feien que els triatletes no poguessin establir un ritme continu. A més, cap al final de cada volta van haver de superar una forta rampa d’uns tres-cents metres que, amb el pas dels quilòmetres, anava acumulant força fatiga a les cames. Finalment, la cursa a peu començava pel passeig marítim de la platja de Fenals per anar cap a un paratge boscós amb molt desnivell. Es van realitzar dues voltes al circuit que feia 2’5 km.

Els guanyadors de la prova van ser l’Albert Parreño del VO2 amb un temps de 1:01:39 i la Meritxell Figueres del C.N. Reus Ploms amb un temps de 1:18:53.

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 4 triatletes de l’equip masculí: el Víctor Gutiérrez, el David Martínez, que debutava com a triatleta del CAI Triatló Petromiralles, l’Oleguer Suñé i l’Isidre Roca; i una triatleta de l’equip femení: L’Ester Parera. Cal destacar que, sumant la puntuació de les tres proves puntuables amb participació de l’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles, es col·loquen tercers en la lliga de clubs de segona divisió.

Aquests van ser els resultats dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles: el Víctor Gutiérrez amb un temps de 1:12:42 quedant 82è absolut; el David Martínez amb un temps de 1:23:19 211r de la general i 37è de la seva categoria; l’Oleguer Suñé amb un temps de 1:24:07 quedant 222n de la general i 40 de la seva categoria; l’Isidre Roca amb un temps de 1:28:16 quedant 269è absolut; i l’Ester Parera amb un temps de 1:28:16 quedant 16a absoluta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario