lunes, 20 de febrero de 2012

DUATLÓ PER EQUIPS EL PRAT 2012

CAMPIONAT NACIONAL DE CATALUNYA PER EQUIPS DUATLÓ CARRETERA 2012 – EL PRAT DE LLOBREGAT

L’EQUIP FEMENÍ DEL CLUB ÀTLETIC IGUALADA SUBCAMPIONES DE CATALUNYA

Aquest dissabte 18 de febrer de 2012 es va celebrar a El Prat de Llobregat l’espera’t Campionat de Catalunya de Duatló per Equips, duatló en format contrarellotge que va reunir a 130 formacions, 26 de les quals van ser equips femenins, d’arreu de tot territori Català. La duatló es va disputar en distancia “sprint”, 5km. de cursa a peu (4 voltes de 1.250m cadascuna, al Parc Nou del Prat), 20Km de ciclisme (2 voltes en un circuit d’anada i tornada tancat al trànsit) i 2km més de cursa a peu (2 voltes al parc). La modalitat per equips obligava a formar conjunts  d’un mínim de 3 duatletes i màxim 5 en noies i de 4 i 6 en homes que havien de mantenir la formació conjunta en el transcurs de tota la cursa, puntuant sempre la tercera noia en entrar a meta i en nois el quart en creuar la línea. La sortida de cada equip es donava cada minut i els equips es podien ajudar entre ells per tal beneficiar al company que anés més lent.El Club Atlètic Igualada va presentar a 15 duatletes distribuïts en 3 equips, dos masculines i un femení.

Destacar la gran actuació que va fer l’equip femení format per Elena Barlabé, Càrol Gimenez, Anna Planas, Neus Lladó i Lola Brusau que van invertir un temps de 1:09:46 i van aconseguir classificar-se segones, obtenint el titol de Subcampiones de Catalunya per equips. Les guanyadores van ser les noies del C.N.Mataró i les terceres classificades el Club. Triatló Granolleres. L’equip femení va demostrar estar en molt bona forma i jugar una bona estratègia d’equip i bon companyerisme, aconseguint passar per davant d’equips de molta entitat com el C.N. Prat-Triatló, C.N. Catalunya o el Gavà Triatló, entre altres.

D’altra banda l’equip masculí  del C.A.Igualada “A” format per Joan Riera, Daniel Baraldes, Jose Granadero, Carles Figuerola i Dani Segura van fer també un molt bon paper, creuant la línea de meta en un temps de 1:01:25 i obtenint la 33ª plaça d’un total de 104 equips. Els duatletes van saber jugar les seves cartes i van aprofitar fins l’últim moment el joc en equip.

No van tenir la mateixa sort l’equip “B” format per Josep Malavé, Bernat Pla, Jordi Costa, Sergi Pujabet i Toni Mabres que es van haver de retirar per una caiguda en el tram ciclista, a causa d’un altre corredor.

L’equip guanyador masculí va ser el C.N. Reus Ploms amb un temps de 0:54:49, segons el C.D. Fasttriatlon i tercers el C.N. Prat Triatló.

La pròxima duatló del calendari català es diumenge que ve a Igualada, que a més engloba el campionat absolut de duatló de carretera.