martes, 14 de febrero de 2012

II DUATLÓ GRANOLLERS 2012

Les noies del CAI triatló 1eres per equips, Jose Roque Rios 1er en la categoria  V2,  Lola Brusau 3a en categoria V1 i debut i podi del paratriatleta Oscar Moreno

Després de l' èxit obtingut en la primera edició 2011, aquest diumenge 12 de febrer  el Club Triatló Granollers va tornar a organitzar en les instal·lacions del Circuit de Catalunya de Formula 1 la segona "Duatló Ciutat de Granollers & Circuit de Catalunya ", prova puntuable per la Lliga de Clubs i Circuit Català i on també va estar en joc el Campionat de Catalunya de Policies i Bombers. Les 500 places disponibles per aquesta edició es van esgotar en poc més de cinc dies. L'organització va fer un esforç per poder arribar als 530 participants definitius.
La cursa es va fer sobre la distància "sprint" , 5 km de cursa inicials (1 volta completa al traçat del Circuit de Montmeló), tot seguit 19 km de ciclisme (4 voltes) i finalment 2'5 km més de cursa per la zona interior, via auxiliar del circuit, per enfilar l'arribada situada a l'inici de la zona de boxes (recta principal).
La sortida es va donar puntual a les 10h del matí amb un sol radiant però amb una temperatura de 3 graus negatius. Van finalitzar la proba 432 duatletes. El guanyador absolut va ser el Roger ROCA DALMAU del CERRR IGUALADA amb un temps de 00:52:28. El seguia a 8 segons  l’Albert Moreno i completava el podi el Xavier Torrades.  Per equips els guanyadors van ser els nois del CERRR IGUALADA, segons van ser els del C.N. Reus Ploms i tercers el C.N. MataróEls resultat dels duatletes  del C.A.Igualada van ser molt bons: 20é Daniel Beraldes amb un temps de 0:56:02, 34é Dani Segura amb un temps de 0:56:41, 130é i 1er de la categoria V2 Jose Roque Rios amb un temps de 1:02:08 i 145é Sergi Pujabet amb un temps de 1:02:34. Per equips van obtenir  una excel·lent  7ª posició, d’un total de 43 equips. També va participar l’Oscar Moreno, paratriatleta que debutava en aquest tipus de prova i que va pujar al podi.  L’Oscar va acompanyat d’un guia i realitza el tram de bicicleta amb tàndem.  Va finalitzar la duatló amb u n temps 01:04:00.
Pel que fa a les dones van acabar la duatló  56 de les 73 inscrites. La guanyadora va ser l’ Anna Rovira del TEAM CALELLA TRIATHLON amb un temps de 01:01:50, seguida de  Montse Martínez i completava el podi Anabel Gràcia. Les noies del CAI van obtenir unes magnifiques posicions: 5ª Sonia Julià amb un temps de 1:05:16 a tant sols 2 segons i  6a Elena Barlabé amb un temps de 1:05:18, 14a i 3a de la categoria V1 la Lola Brusau amb un temps de 1:07:57 i 21a l’Anna Planas, tot i patir  una caiguda en el tram de córrer, va poder acabar amb un temps de 1:09:58. Les bones posicions de les noies va fer que obtinguessin el primer graó del podi per equips. Segones van ser les noies del C.N.Mataró i terceres les del C.N. Reus Ploms.