jueves, 2 de febrero de 2012

IV DUATLÓ DE VILADECANS 2012

El passat diumenge 29 de Gener es va celebrar a Viladecans la 4a Duatló popular de Muntanya de Viladecans a càrrec de Ciclos Valbuena. Tot i no puntuar en la lliga catalana, va acollir una gran quantitat de participants, en total 470 participants, ja que era Campionat d’Espanya de Policies i Bombers.
La prova va constar de 2 circuits: Un circuit curt de 5km de cursa a peu, 18km de btt i per acabar 2’5km de cursa a peu.  I un altre circuit llarg (puntuable per el campionat d’ Espanya de Policies i Bombers) de 7km de cursa a peu, 24Km de btt i 2’5 km de cursa a peu. Tots dos circuit van transcórrer per les rodalies de Viladecans i Sant Climent.
La prova va ser dura amb forts desnivells, tant en el tram de córrer com de bicicleta. El primer duatleta en creuar la meta en solitari va ser en Israel Nuñez Baticón del CEME amb un temps de 01:29:03, el seguia Joan Carles Beltran Herguedes del Triatló Jovent 79 amb un temps de  01:32:37 i completava el podi Jordi Roman Molina del Bike Garraf amb un temps de 01:35:19.
Pel que fa a les noies la guanyadora  va ser Barbara Giner Hintermayer temps de 01:58:19, a poca distància la seguia la Mar Franco Peñuela del C.A. Igualada amb un temps de 01:58:54  i completava el podi la Inés Rodríguez Couso del PC Baix Penedès amb un temps de 02:04:22
Pel que fa el Campionat d’ Espanya de Policies i Bomebers el guanyador absolut de la prova va ser l’ Israel Nuñez Batción del CEME amb un temps de 01:29:03, seguit a molta distancia de l’ Albert Torres Carles del CEME amb un temps de 1:38:03 i completava el podi el Xavier Roca Canals del CEME amb un temps de 01:38:30. La classificació femenina va estar encapçalada per la Sonia Vaqueros Gallegos del CEME  amb un temps de 2:21:07, seguida a distància  de l’ Alicia Boferull Castro del 100x100 FOND. TARRÈGA amb un temps de 2:30:27