lunes, 7 de mayo de 2012

CAMPIONATS D'ESPANYA DUATLÓ 2012

OSCAR MORENO I DANIEL BARALDÉS ACONSEGUEIXEN MEDALLA

El cap de setmana 5-6 de maig a Àguilas (Múrcia)  i van haver els campionats d’Espanya de duatló 2012, amb la presencia dels millors duatletes de l'estat espanyol. Tots els duatletes que participaven havien d'haver-se classificat prèviament en un classificatori i haver entrat en el punt tall de duatletes que la federació espanyola dictamina. Cal dir però, que aquest any hi va haver menys afluència de competidors, donat que en un principi els campionats havien de ser un cap de setmana abans a la localitat de Sòria, però per raons logístiques i econòmiques la federació a falta d'un mes va haver de buscar un lloc alternatiu on realitzar aquest gran esdeveniment.

Pel que fa la prova les distàncies a realitzar van ser les que pertoca en una proba d'aquest gran  nivell, es a dir, de distancia olímpica havent de fer 10km de cursa a peu, 40 km de ciclisme i per acabar 5km més de cursa a peu. Dissabte pel matí van competir els júniors i per la tarda els Grups d'Edat. Diumenge els hi tocava el torn les 9h els paraduatletes, després a les 10h l’elit femení a ja per acabar el gran espectacle de l’elit  masculí a les 12h.

Els magnífics resultats del CAI Triatló-Petromiralles van ser els següents:

En el grup d'edat 30-34 el Daniel Baraldés aconseguia la medalla de bronze amb un temps 1:56:33 marcant un molt bon parcial de cursa. Va ser 11é d'aquest grup d'edat Dani Segura 1:59:59 on va fer el 5é millor parcial de la bicicleta i 17é Joan Riera amb un temps 2:01:16. Destacar que aquests tres duatletes vans els tres primers catalans en arribar a meta.

Oscar Moreno en la categoria de Paraduatleta Tri 6 aconseguia endur-se la medalla de plata. Moreno que realitza la competició amb l'ajuda d'un guia està demostrant dia a dia la  gran progressió que esta fent en aquest esport i que de ben segur arribarà a estar entre els millors a nivell mundial.

En la categoria d’elit femení on es troben les millors duatletes de l'estat espanyol Elena Barlabé aconseguia la 14a plaça absoluta de la prova amb un temps de  2:26:05.