martes, 8 de mayo de 2012

VI TRIATLÓ SITGES I TRIATLÓ PER EQUIPS PRAT 2012

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles al Triatló per equips del Prat i la 6a edició del triatló de Sitges.

Aquest passat cap de setmana, a part de larepresentació de l’equip de duatletes al Campionat d’Espanya, l’equip detriatló es va repartir en dos esdeveniments triatlètics: el Campionat deCatalunya per equips al Prat i la 6a edició del triatló esprint de Sitges.

El CAI Triatló Petromiralles va presentar un equip al Prat format pel David Sevilla, el Josep Martínez, el Jose Manuel Tàpia i el Jordi Vidal. El temps emprat per l’equip de l’Anoia va ser d’1:16:47 i vanentrar en la posició 44 a la classificació general.

Els equips guanyadors van ser el C.N.Prat-Triatló en la classificació masculna amb un temps de 0:59:28 i el C.N.Mataró en la classificació femenina amb un temps d’1:11:14.

Per altra banda, el diumenge, 6 de maig, es vadisputar la 6a edició del Triatló de Sitges sobre les distància sprint (750-20-5). La prova va comptar amb 545 corredors, dels quals, 484 van arribara la línia de meta. Els triatletes van completar 750 metres al mar ambuna aigua força freda. El circuit de bici constava de 20 km repartits entre uncircuit de 5 km,al que se li van donar tres voltes, més un tram d’enllaç de boxes cap al’esmentat circuit amb 2’5 km d’anada i tornada. El tram de cursa a peu va discórrer pel passeig marítim amb dues voltes a un circuit de 2’5 km.

Els guanyadors de la prova van ser el RodrigoTorres del C.N. Prat Triatló amb un temps de 0:57:04 i la Nuria Pubill delC.T.S.J. Abadesses amb un temps de 1:07:14.

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 5 triatletes de l’equip masculí: l’Aleix Carbonell, el Marc Carbonell, l’Isidre Roca, l’Oleguer Suñé i el Santi Sanz.

Aquests van ser els resultats dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles: l’Aleix Carbonell amb un temps de 1:09:01quedant el 120è absolut; el Marc Carbonell amb un temps de 1:12.16 quedant el176è absolut; l’Isidre Roca amb un temps de 1:14:01 quedant 214è; l’Oleguer Suñé amb un temps de 1:14:01 quedant 21`5 de la general i 43è de la seva categoria; i el Santi Sanz amb un temps de 1:23:05 quedant el 374 de la generali 80è de la seva categoria.