miércoles, 19 de junio de 2013

I TRIATLÓ CROSS DE L'ESCALA I I TRIATLÓ D'OSONA 2013


Iª Triatlo Cross de l'Escala

El passat diumengue 16 de juny, a les 8:30 del matí es va donar sortida puntual a Sant Marti d'Empuries a la Iª Triatló Cross de d'Escala amb 114 participants.

La prova va començar amb un primer tram de 1.000 m de natació, amb el mar en calma i l'aigua a 16,5ºC, així que alguns valents van nedar sense neopré. Tot seguit un tram de 20 km de btt per pista amb poc desnivell i sense gran dificultat tècnica, aquí les 29" van mostrar les seves qualitats. Finalment, 6 km de cursa a peu des de Sant Martí d'Empuries a L'Escala, anant per l'interior i tornat per la costa, que ens van deixar veure un gran paissatge.

Els guanyadors absoluts van ser en Lucas Chirico del C.N. Prat-Triatló amb un temps de 1:16:05 i na Barbara Giner de SA Corbera amb un temps de 1:32:38.

Per part del CAI TRIATLO PETROMIRALLES es van desplaçar 2 components de l'equip, difrutant d'una bona jornada de triatló i obtenint els seguents resultats:

Pos. 33 Francesc Casanova  1:30:37
Pos. 88 Josep Colomar      1:47:19 





I Triatló d'Osona


El passat Diumenge 16 de juny, a les 16:00 del matí es va donar sortida puntual al Pantà de Sau la 1ª Triatló d'Osona amb 150 participants.

La prova va començar amb un primer tram de 750 m de natació, degut a l'alt nivell del pantà, per tal de fer la distància es va sortir dins de l'agua a uns 300 m, amb una temperatura de l'aigua de 24ºC no va ser necessari l'ús del neoprè, com a dada curiosa, per fer el gir no hi havia cap bolla, sinó que la punta del campanar va fer aquesta funció, el tram de bici consistia en un circuit lineal de 24,6 Km, des de el pantà de Sau fins a la històrica plaça major de Vic en es trobava el Box2, els triatletes, una vegada pedalejant, van haver de superar un port de 13 Km amb pendents que en alguns trams eren 10-12% i amb una temperatura per sobre dels 30ºC, desprès de 11 Km de descens i revolts arribaren a Vic on els esperava un interessant circuit urbà de 5 km a dues voltes, pel casc antic , amb no gaire desnivell però sí amb molts girs.

Els guanyadors absoluts van ser en Nan Oliveras del WILD WOLF de CIDADE DE LUGO amb un temps de 1:13:45 i Ariadna Vidal del Club Triatló Sabadell amb un temps de 1:32:08.

Per part del CAI TRIATLO PETROMIRALLES es va desplaçar un component de l'equip, Josep Manel Tàpia que va gaudir molt d'aquest original triatló,

Pos. 56 1:36:04 i pos. 10 de V1

P.D.: s'ha de destacar i felicitar a la molt bona organització del C.N. Vic-Etb i la Universitat de Vic, que va complir amb puntualitat tots els horaris, si tenim en compte que és la seva primera edició i que s'havien d'organitzar dues zones de Box, amb el conseqüent transport de 150 bicis de Vic fins al pantà de Sau el resultat va ser molt satisfactori. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario