lunes, 17 de junio de 2013

TRIATLÓ DE BALAGUER 2013

Brillant 4º lloc del CAI triatló Petromiralles al triatló de Balaguer
L'equip igualadí va estar molt a prop del podi per equips al campionat de Catalunya de triatló de muntaya celebrat a Balaguer.

Dissabte 15 de juny a la tarda, amb mitja hora de retard per problemes mecànics a l'embarcació de suport, va donar començament la VIIITriatló de muntanya de Balaguer  al pantà de Sant Llorenç de Mongai, que a més era campionat de Catalunya absolut de triatló de muntanya. La prova va començar amb 750mts amb l'aigua a una temperatura de 15 º C,  l'ús de neoprè era obligatori, seguit de 24km de btt per un circuit de fortes rampes i molt sender amb molta pedra solta fent-lo bastant tècnic i perillós, amb arribada a la ciutat de Balagueron es deixava la bici per afrontar els últims 4km de cursa a peu pujant pels carrers del nucli antic i una zona verda bastant exigent, baixant de nou fins a la meta situada al poliesportiu del Molí Esquerra.
Els guanyadors absoluts han estat Sebastiá Catllá del P.C. Bonavista amb un temps de 01:37:37 i la Independent Anna Viñolas amb un temps de 02:40:20
Per part del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES sis triatletas es van desplaçar a Balaguer i van fer una molt bona cursa quedant en 4art lloc per equips a tan sols un minut del tercer equip classificat.
A nivell individual podis d'Oriol Duran i Jose Rios en les seves categories.