lunes, 10 de junio de 2013

XV TRIATLÓ DE MANRESA 2013

Bons resultats del CAI triatló Petromiralles

El passat dissabte 8 de juny, amb el marc incomparable del Parc de l'Agulla i amb el permís del temps que va obrir unes clarianes durant el transcurs de la prova, es va celebrar la quinzena edició del triatló de Manresa.
La prova, amb una participació de 548 triatletes, consistia en un primer tram de natació de 750 metres, seguits de 18 km de ciclisme per la carretera direcció a Súria amb un circuit d'anada i tornada per la mateixa carretera i força entretingut pels participants. Per acabar els participants van fer 2 voltes pels voltants del Parc de l'Agulla i completar així 5km de cursa a peu.
Els guanyadors absoluts foren en Xavier Torrades del CN Reus Ploms i la Veronica Aveni del CN Vic. Per part del CAI triatló Petromiralles, gran participació i molt bons resultats de tots els components, destacant l'excel·lent 4a posició SUB23 de Marc Codina i la brillant 11ena posició per equips d'un total de 42 equips classificats.