lunes, 14 de octubre de 2013

Badalona i Vilanova i la geltru últimes proves de la temporada del circuit català de triatló 2013

Molt bona representació del CAI triatló Petromiralles, destacant dos podis per a Jose-Roque Rios en un cap de setmana intens que dona per finalitzada la temporada 2013.

El dissabte 12 va tenir lloc la XI Aquatló Ciutat de Badalona, Campionat de Catalunya de Grups d'edat i Absolut.
A les 10 del matí es donava la sortida als 238 aquatletas en un dia amb poc sol però bona temperatura i amb un mar en calma,
2,5 km de cursa a peu seguits 1000mts de natació i acabant amb altres 2,5 km de cursa a peu, prova molt rapida i explosiva on es posava al límit les forces dels esportistes.
Els guanyadors absoluts van ser Jordi Garcia del Club Fasttriatlon amb un temps de 00:30:50 i Núria Pubill també del Club Fasttriatlon amb un temps de 00:36:01.
El CAI Triatló PETROMIRALLES va estar representat per tres components amb els següents resultats:
Pos 90 Jose-Roque Rios   00:40:55 i 3è Cat.V2
Pos 170 Santi Sanz            00:50:13
Pos 208 Xavier Alcoceba  01:01:09

I Diumenge 13 a les 09.00h del matí va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú la seva XIV edició de Triatló esprint la primera sortida de federats, cinc minuts després sortien les dones i a les 11.00h els no federats, un total de 472 triatletes, 750mts de natació amb molt bona mar i neoprè opcional, seguits de 20km de ciclisme acabant amb 5km de cursa a peu.
Els guanyadors absoluts van ser, el júnior Genis Grau del Club CASTELLFOLLIT Triatló amb un temps de 00:55:37 i també la júnior Laura Gomez del Club TRIATLÓ FERROL amb un temps de 1:04:26.
Sis components del CAI Triatló PETROMIRALLES van prendre part en la sortida amb els següents resultats:

Pos   71 Jose-Roque Rios  01:06:41 i 3è Cat.V2