miércoles, 9 de octubre de 2013

V TRIATLÓ LLARGA DISTANCIA CHALLENGE BARCELONA-MARESME 2013

El passat diumenge 6 d'octubre 2013 es va celebrar a la població de Calella la V edició de la Triatló Challenge Barcelona - Maresme amb distància Ironman ( 3.800 mt natació , 180 km ciclisme i 42 km de la Marató ) amb la participació de més de 1.300 triatletes inscrits de 36 països dels quals 1.049 van ser finishers.

Cal destacar que si bé la mar va ser plana el corrent va ser contrària a la majoria del recorregut de la natació. A la secció de ciclisme dos forts aiguats van endurir la prova que d'altra banda van permetre una bona temperatura per afrontar la Marató.

El primer classificat de la general va ser el trialeta Portugués Sergio Marqués amb un temps de 8:05:21, la triatleta Austríaca Eva Wutti va ser la primera fèmina en creuar la meta amb un temps de 8:51:01

La prova va representar també el Campionat d'Espanya de Triatló de Llarga distància on l'atleta Català Richard Calle del CN Prat Triatló, amb cinquena posició de la general i un temps de 8:15:30, es va proclamar campió d'Espanya. En classificació femenina va guanyar la Vasca Gurutze Frades amb un temps de 09:28:51

Per part de CAI Triatló van participar i aconseguir ser Finishers Joan Francesc Lara i Aleix Carbonell amb un temps de 11:18:03 i 10:16:32 respectivament i en 554 i 243 posició de la classificació general . Igualment van assolir la 37ena i 17ena posició en relació a grups d'edat del Campionat d'Espanya .

Finalment, lamentar la mort d'un participant masculí de 40 anys i nacionalitat Anglesa que va patir una parada cardio-respiratòria en el sector de la natació.