lunes, 7 de octubre de 2013

Garmin Barcelona Triatló 2013

El passat diumenge dia 6 d’octubre es va disputar una nova edició del triatló GARMIN de Barcelona que va comptar amb 5.200 participants repartits en tres distàncies: Olímpica, Sprint i Super-Sprint.
El dia anterior tots els participants vem rebre un email indicant que degut a l’estat del mar, hi havia la possibilitat de transformar el triatló en duatló. La decisió es prendría una hora abans de l’inici de la cursa. Finalment es va poder disputar la prova de triatló amb un mar amb molta calma i amb una temperatura ambiental perfecta per la pràctica d’aquest esport.
La categoría olímpica va ser guanyada pel mallorquí Mario Mola, amb un temps d’1:46:59 mentre que la femenina va ser guanyada per la britànica Jodie Stimpson 1:54:29, després de fer l’últim kilòmetre a l’sprint agafant i adelantant a la banyolina Carolina Routier a pocs metres de l’arribada.

La respresentació del CAI triatló Petromiralles en aquesta prova va ser per Oleguer Suñé, acabant amb un bon temps de 2:29:25, essent el 539è classificat de 1.884 corredors en categoria olímpica.