martes, 3 de junio de 2014

CAMPIONAT DEL MÓN DUATLÓ PER GRUPS D'EDAT 2014

Daniel Baraldés 10è al Campionat del Món de duatló per grups d’edat .
El duatleta del CAI Triatló Petromiralles, Daniel Baraldés, va aconseguir una brillant desena posició en el Campionat del món de duatló en grups d’edat de 30 a 34 anys, celebrat el passat diumenge a la ciutat gallega de Pontevedra.

L’igualadí va prendre part a la sortida en distància olímpica, amb un recorregut de 10km de cursa a peu, 40km de bicicleta i 5 km a peu. En els primers 10km el Daniel va situar-se en tercera posició, però en el tram de bicicleta, sense drafting, el protagonisme el van agafar els atletes amb més potencial sobre les dues rodes sobretot anglesos i canadencs, que van anar retallant distàncies i el duatleta del CAI reculava fins a la catorzena posició, finalment ja en els darrers 5km marcant un molt bon parcial, va recuperar totes les posicions que va poder creuant la línia d'arribada en la 10ª posició amb un temps de 02:02:46. Excel.lent debut de l'igualadí en el que era el seu primer campionat del món de duatló.

El primer classificat va ser el francès Olivier Fremy que va encapçalar la cursa des d’un inici finalitzant la prova amb un temps de 01:56:38 i tornant a pujar al podi després d’haver aconseguit l’any 2013 la segona posició a Ottawa.