lunes, 9 de junio de 2014

XVI TRIATLÓ MANRESA 2014

Molta participació del CAI triatló Petromiralles al Triatló de Manresa amb bons resultats
El passat dissabte 7 de juny, amb el marc incomparable del Parc de l'Agulla i amb unes temperatures per sobre els 30 graus, es va celebrar la XVI edició del triatló de Manresa.
La prova, amb una participació de 457 triatletes, consistia en un primer tram de natació de 750 metres, seguits de 18 km de ciclisme per la carretera direcció a Súria amb un circuit d'anada i tornada per la mateixa carretera i força entretingut pels participants. Per acabar els participants van fer 2 voltes pels voltants del Parc de l'Agulla i completar així 5km de cursa a peu.
Els guanyadors absoluts foren en Nan Oliveras del Tri Pentas Terras de Lugo i la Marta Sanchez del FastTriatlon. Per part del CAI triatló Petromiralles, gran participació i molt bons resultats de tots els components, destacant la gran actuació per equips on l'equip masculí aconseguia una brillant 11ena posició de la general d'un total de 36 equips classificats. I l'equip femení una gran 5ena posició. La prova va estar marcada per l'intensa calor, fet que va endurir moltíssim la prova sobretot en el tram final de cursa a peu.