miércoles, 25 de junio de 2014

II TRIATLÓ DE PENEDÉS CUNIT 2014

Podis d'Eva Ribalta i José Rios del CAI triatló Petromiralles al Campionat de Catalunya de triatló
El diumenge 22 de juny es va celebrar la II triatló de Penedès Marítim a Cunit, amb un total de 531 inscrits i una gran representació del club igualadí amb 19 participants. Aquesta prova, a més era campionat de Catalunya de triató sprint per categories i absolut. Un dia solejat i una bona temperatura van acompanyar als participants que van poder gaudir d'aquesta prova.
La prova consistia en un primer tram de 750 metres de natació, seguits de 20 km de ciclisme amb un circuit urbà molt tècnic on els participants feien 3 voltes. I per acabar 5 km corrent pel passeig marítim de Cunit. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Jordi Garcia del FastTriatló i Eva Ledesma del Club Esportiu 4.40. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l'excel.lent primera posició d'Eva Ribalta que es proclamà campiona de Catalunya de la seva categoria, i en José Rios que aconseguia la tercera posició en el campionat de Catalunya de la seva categoria.
Per equips gran actuació amb una 14ena posició general de l'equip masculí amb un total de 41 equips classificats.