martes, 17 de febrero de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ 2015, PRAT DE LLOBREGAT

Aquest diumenge 15 de febrer de 2015 es va celebrar a El Prat de Llobregat l'esperat Campionat de Catalunya per equips, duatló en format contrarellotge que va reunir un total de 65 equips masculins i 26 en èlit (equips A) i 49 equips masculins i 5 femenins en open (equips B,C,..) d'arreu de tot territori Català.
La duatló es va disputar en distancia sprint realitzant 5km de cursa a peu ( 4 voltes al parc Nou del Prat) 20 km de ciclisme ( 5 voltes en un circuit circular i tancat al transit) i per acabar 2'5 km de cursa a peu ( 2 voltes al parc)
La modalitat per equips obligava a formar conjunts d'un mínim de 3 duatletes i màxim 5 en noies i de 4 a 6 en nois, que havien de mantenir la formació conjunta en el transcurs de tota la cursa, puntuant sempre la 3a noia o el 4art noi en creuar la línia de meta.
La sortida de cada equip es donava cada minut. Aquest any, a diferencia d'altres,es va fer la sortida Open ( equips "B","C",...) a partir de les 9h del matí i la sortida élit que englobava el Campionat de Catalunya de duatló per equips ( equips "A") a les 12h.

Hi va haver una magnífica participació per part del Club Atlètic Igualada triatló presentant un  total de 21 duatletes distribuïts en 4 equips (3 masculins, 1 femení)

Les guanyadores en format élit van ser les noies del C.N.Vic amb un temps de 1:02:45 i en homes el Prat Distance Triatló amb un temps de 0:52:42.
L'equip femení "A" del CAI Triatló, format per: Elena Barlabé, Noemí Moreno, Lídia Borràs, Aïda Solà i Susanna Llopart van invertir un temps de 1:12:33 i va aconseguir una magnífica 12a posició de 26 equips.
L'equip masculí "A" del CAI Triatló, format per: Josep Martinez, Daniel Baraldes, Héctor Colom, Joan Riera, Marc Moreno van fer un bon paper, creuant la línia de meta amb un temps de  0:55:24 obtenint una brillant 11a plaça de 65 equips finalitzats. Els duatletes van saber jugar les seves cartes i van aprofitar fins l'últim moment el joc en equip.

Pel que fa al Campionat Open van finalitzar un total de 49 equips. Els guanyadors van ser el C.N.Vic en dones amb un temps de 1:13:17 i el Prat Distance Triatló en homes amb un temps de 0:55:47
L'equip "B" format per: Pere Porta, Ramon Lladó, Jordi Moreno, Josep M. Planell i David Aragon van obtenir una 14a posició i van invertir un temps de 1:02:39
L'equip "C" format per: Victor Gutierrez, Toni Salanova, Enric Guix, Josep Torras, Josep Manel Tapia i Josep Malave van obtenir una 39a posició i van invertit un temps de 1:12:17