martes, 24 de febrero de 2015

IX DUATLÓ CIUTAT D'IGUALADA 2015

Podis del CAI Triatló Petromiralles al Duatló de carretera Ciutat d’Igualada

El passat diumenge es va donar el tret de sortida a la IX Duatló Ciutat d’Igualada de carretera, que en aquesta ocasió acollia el Campionat Nacional de Catalunya per Categories, l’ambient assolellat i els 350 duatletes que van participar en la prova, van permetre gaudir d’un bon espectacle. Aquest any el circuit estava compost per un primer tram de 5,5 km de cursa a peu per asfalt i molt ràpid, 18km de recorregut en bicicleta i finalitzant amb 2,5 km de cursa a peu.

Cal destacar l’excel.lent actuació del duatleta Daniel Baraldés, que aconseguia pujar al podi com a 3er classificat de la general i aconseguint el 2on lloc en el Campionat de Catalunya en categoria sènior. A més, en la classificació per equips, brillant actuació on l’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles es proclamava com a guanyador i l’equip femení també aconseguia pujar al podi amb una magnífica tercera posició.

En la classificació general victòria de Francesc Godoy que es va imposar amb un temps de 0h 57:03 i d’Eva Ledesma (Club Esportiu Tri 4.40) amb 1h 04:13

A nivell individual els resultats del CAI Triatló en la classificació general van ser els següents:

3è Daniel Baraldés 1h 00:04

11è Marc Moreno 1h 01:18

23è Joan Riera 1h 02:27

84è Ramon Lladó 1h 07:20

113è Pere Porta 1h 08:58

141è Sergio Mesas 1h 10:43

204è Víctor Gutiérrez 1h 14:53

212a Aïda Solà 1h 15:32