martes, 24 de febrero de 2015

Duatló infantil ciutat d'Igualada 2015

Gran participació de l'escola esportiva CAI Petromiralles a la Duatló infantil ciutat d'Igualada

El passat dissabte a la tarda va tenir lloc la duatló infantil ciutat d'Igualada. La jornada començava a les 15h , amb els més petits; nens i nenes de 3 , 4 i 5 anys, van fer la Push bike , una prova no competitiva on l'important era que els nens s'ho passessin bé.
Seguidament, a les 16h va tenir lloc la duatló infantil, on es van realitzar 3 sortides ; baby, prebenjamnins i benjamins i  finalment els "més grans" alevins i infantils.

Els babys van fer un circuit d'1m corrent, 1 km bici per l'interior de l'estadi  i 0,5km corrent. La categoria prebenjamí i benjamí constava de 1km corrent , 2km en btt pels voltants de l'estadi i finalitzaven amb un tram de 500m per l'interior de l'estadi. Carla Bisbal es proclamava guanyadora en categoria benjamí femení, després d'un màgnifíc últim tram corrent.  També va participar Daniel Alemany en categoria pre-benjamí masculí. I Júlia Oliveras creuant la línia de meta en 4a posició.
Finalment els  més grans; alevins i infantils, van realitzar un primer tram de 2km corrent, dos voltes al circuit de btt pels voltas de l'estadi fent un total de 5km i finalitzaven amb 1km corrent per l'interior de l'estadi.
Destacant la victòria de Jan Bisbal en categoria aleví masculí, en la mateixa categoria també va finalitar la prova  i les magnifíques 2a i 3a posició de Matona Segura i Carla Alemany en categoria infantil femení, respectivament. En la mateixa prova també participaven els joves triatletes de CAI Nicolau Gassó, Pol Robert i Albert Parera, realitzant una gran cursa.