lunes, 2 de marzo de 2015

DUATLÓ AMETLLA DEL VALLÉS 2015

Podi de Josep Maria Planell del CAI triatló Petromiralles  al duatló de l'Ametlla del Vallès

El dissabte 28 de febrer es va celebrar el duatló de l'Ametlla del Vallès, prova puntuable per la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.
En un dia solejat, 322 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El circuit tan al tram de córrer com de ciclisme va ser molt exigent per als participants, amb constants pujades i baixades. Destaquem el nou podi aconseguit pel jove duatleta Josep Maria Planell que va aconseguir entrar com a 3er junior, demostrant així el bon estat de forma en que es troba. A més, també van obtenir molt bons resultats la resta de components de l'equip igualadí (David, Ramon i Joan) aconseguint entre tots una molt bona 17ena posició per equips d'un total de 32 equips classificats.
Els guanyadors absoluts de la prova foren Joan Ruvireta del CN Vic i Marta Sanchez també del CN Vic. Els resultats dels duatletes de l'equip igualadí van ser: