miércoles, 25 de marzo de 2015

XX DUATLÓ DE LA GARROTXA i XII DUATLÓ DE VALLFOGONA 2015

Bons resultats del CAI triatló Petromiralles al duatló de la Garrotxa - Castellfollit

El diumenge 22 es va celebrar el XX duatló de la Garrotxa - Castellfollit de la roca, prova puntuable per al circuit català de duatló de carretera. La prova, amb molt bona organització va reunir 282 duatletes que van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El tram de ciclisme, amb un circuit molt bonic i alhora força exigent, va marcar les principals diferencies entre els participants.  Els guanyadors absoluts de la prova van ser el Nan Oliveres Grau (CE where is the limit) i Paulina Kotfica (independent).
Per part del CAI triatló Petromiralles, bona actuació dels 3 representants igualadins, aconseguint una bona 11º posició en la classificació per clubs i destacant també la bona actuació d'en Josep Martinez lluitant en tot moment amb el primer grup que encapçalava la prova.
La resta de resultats del CAI triatló Petromiralles:
16º Josep Martinez
33º Joan Riera
116º Ramon Lladó

La duatló de Vallfogona tanca el circuit català de duatló de muntanya

El diumenge 22 es va celebrar el XII duatló de Vallfogona que a més era campionat de Catalunya absolut i per clubs de duatló de muntanya i marcava el final del circuit català de duatlons de muntanya.
La prova consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. La prova va ser molt dura, el tram de córrer tenia força desnivell amb un constant pujar i baixar sense cap tram pla i amb certa dificultat tècnica. El circuit de BTT amb un terreny enfangat va endurir encara més la prova, en un circuit que ja de per sí era dur per les llargues pujades i baixades que no donaven ni un segon de descans als participants.
Els guanyadors absoluts, i per tan campions de Catalunya de duatló de muntanya han estat Joan Freixa del CERRR i Mercè Tussell del CN Reus Ploms. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar 5 duatletes aconseguint uns molt bons resultats en aquesta dura prova: