lunes, 16 de marzo de 2015

Campionat Nacional de Catalunya de duatló per equips REUS 2015

El diumenge passat  8 de març es va celebrar a a Reus el Campionat Nacional de Catalunya de duatló per equips, una prova pionera en aquest esport. Cada club solament podia participar amb un màxim de 7 duatletes masculins i 5 duatletes femenines i solament puntuant els 4 primers en masculins i les 3 primeres en femenines. La competició va ser molt rapida i va constat de 5 kms a peu, totalment per asfalt, 20 kms en bicicleta realitzant dues voltes a un circuit pla i tallat al transit i per acabar 2,5kms a peu.
En categoria masculina el guanyador va ser el club Prat Distance Triatló amb un temps total dels 4 components de 4:07:23 i en categoria femenina l’equip C.N.Vic amb un temps de 3:31:39

Per part del CAI Triatló Petromiralles l'equip masculí va aconseguir una brillant 4a posició de 31 equips, demostrant la gran forma física dels components. Van sumar  un temps de 4:11:21 i va ser format per: Marc Moreno, Daniel Baraldés, Josep Martinez, Joan Riera,

L'equip femení va aconseguir una 11a possicio de 18 equips. L'equip va invertir un temps total de 4:01:35 i va ser format per  Aïda Solà, Elena Barlabé i Susanna Llopart.

Josep Maria Planell i Anna Noguera van ser desqualificats pels jutges i no van poder puntuar en l'equip.