viernes, 17 de abril de 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA DUATLÓ SPRINT A SORIA 2015

Jordi Moreno del CAI Triatló Petromiralles es proclama campió d’Espanya de duatló en distància curta.

Els components del CAI Triatló Petromiralles (Jordi Moreno, Daniel Baraldés i Marc Moreno) al nivell més alt del duatló nacional a Sòria.

Tres duatletes del CAI Triatló Petromiralles van participar el passat cap de setmana al Campionat d'Espanya de Duatló que se celebrava a la ciutat de Sòria. El dissabte es va disputar la prova reina, amb els millors 100 duatletes nacionals entre els quals van prendre la sortida Daniel Baraldés i Marc Moreno, que van aconseguir el 48è i 65è lloc de la classificació general, en una cursa molt ràpida i un circuit de bicicleta força exigent. El primer classificat va ser Emilio Martín (CD los Triatletines) amb un temps de 00:57:43 proclamant-se campió d'Espanya i en categoria femenina la guanyadora va ser Claudia Luna (CN Mataró) amb un temps de 01:05:35.
En la jornada de diumenge es va disputar les categories per grups d’edat on el duatleta igualadí Jordi Moreno es proclamava campió d’Espanya en GGEE 55-59 en distància curta (10km correr + 40km ciclisme + 5km correr) , després de fer una cursa en solitari en la que encara va aconseguir augmentar en tres minuts la diferència amb el seu perseguidor i finalitzant amb un molt bon registre de 2:20:17.