miércoles, 29 de abril de 2015

CAMPIONAT D'EUROPA DE DUATLÓ 2015

Brillants actuacions d’Anna Noguera i Jordi Moreno del CAI triatló Petromiralles al Campionat d’Europa de duatló
Anna Noguera medalla de bronze i Jordi Moreno 4art a la seva categoria

El passat cap de setmana, dos triatletes del CAI triatló Petromiralles van participar al Campionat d'Europa de Duatló celebrat a Alcobendas (Madrid) en representació d'Espanya.

Dissabte a les 15h era el torn d'Anna Noguera, que corria en èlit-sub23 femení sobre les distàncies de 10km corrent (4voltes), 40km en bici (8voltes) i 5km corrent (2voltes). La cursa va tenir poques representants de cada país però d'un gran nivell, amb grans diferències entre les primeres i les darreres, que eren eliminades en ser doblades durant el tram de ciclisme. La triatleta del CAI patia molt durant el primer sector corrent, però en el ciclisme les coses canviaven, ja que remuntaria fins a la 13a posició absoluta i 3a sub23. Durant el darrer sector a peu perdia dues posicions absolutes, però mantenia la 3a posició sub23 i per tant obtenia una merescuda i brillant medalla de bronze, per darrere de Giorgia Priarone (ITA) i Georgina Schwiening (GBR).

El diumenge a les 12h era el torn del Jordi Moreno, que participava en la categoria AG55-59 en la mateixa distància que la categoria èlit però enfrontant-se al sector de ciclisme  en solitari (sense dràfting). Les condicions meteorològiques eren molt desfavorables, i van endurir la cursa fins a tal punt que molts dels participants van haver de ser atesos pels serveis d'emergència a causa de caigudes en el tram de ciclisme i hipotèrmies en diferents graus. El Jordi va superar les adversitats amb gran solvència, i es va fer amb una excel.lent 4a posició tot i no poguer exprimirse al màxim durant els 40km de ciclisme.