lunes, 27 de abril de 2015

TRIATLÓ TERRES DE L'EBRE 2015 I TRIATLÓ SPRINT DE BLANES 2015

Inici de temporada de triatlons del CAI triatló Petromiralles amb el doble olímpic de Terres de l'Ebre

Diumenge 26 abril va arrancar la temporada de triatlons dins el circuit català amb les prova de llarga distancia de Terres de l'Ebre.
La prova de Terres de l'Ebre es va disputar sobre distancia doble olímpic: 3000 metres de natació, seguits de 80km de ciclisme i per acabar 20 km de cursa a peu. Els guanyadors de la prova foren Xavier Torrades i Ester Hernandez del CN Reus Ploms.
Per part del CAI triatló Petromiralles excel·lents resultats amb una gran actuació de tot l'equip que van poder finalitzar aquesta duríssima prova que va comptar amb 400 inscrits.
Els resultats dels components del CAI triatló Petromiralles foren:

31º Hector Colom            4h36m
38º Joan Riera                   4h37m
184º Joan Montaner      5h13m
241º Bernat Vinyals        5h29m

Per equips bons resultats amb una 17ena posició d'un total de 40 equips classificats.

Èlia Ibarra del CAI triatló Petromiralles 5ena al triatló sprint de Blanes

El passat diumenge 26 d’abril va arrancar la temporada de triatlons dins el circuit català a Blanes. Es va celebra la V triatló Vila de Blanes en distància sprint sobre les distàncies de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. La prova va ser guanyada per Nan Oliveras del CE Where is the Limit? i Anna Flaquer del FastTriatlon Club.

L’equip del CAI triatló Petromiralles va tenir la representació en aquesta prova, de la jove triatleta Èlia Ibarra debutava en aquesta distància acabant amb una magnífica 23a posició absoluta i 5a de la seva categoria; cadet, d’un total de 66 noies participants amb un temps total de 1’17’’54.