lunes, 11 de abril de 2016

DUATLÓ DE VIC 2016

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles guanyadora de l'exigent duatló de Vic

Dani Baraldés aconsegueix una brillant 9º posició de la general

El diumenge 10 abril es va celebrar el duatló de Vic, prova puntuable per la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera. En un dia solejat, 414 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distancies de 7 km córrer + 33 km ciclisme + 3 km córrer. El tram de ciclisme, un dels més macos pels seus paratges i al mateix temps més exigents per la seva duresa amb constants pujades i baixades, com es habitual al duatló de Vic aquest tram va marcar les principals diferencies entre els participants. La prova va ser guanyada per Rodrigo Torres del AE Rockets i Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles que va demostrar el seu bon moment de forma just abans de l'inici de la temporada de triatlons. Destacar també la 10º posició de la general de Daniel Baraldés que va estar lluitant en tot moment amb el grup capdavanter de la prova i Oriol Castells 4º de la seva categoria i molt a prop del podi. La resta de resultats dels duatletes de l'equip igualadí van ser: