lunes, 18 de abril de 2016

TRAITLÓ CASTELLDEFELS 2016 - HALF TRIATLÓ ELCHE ARENALES - HALF AMETLLA

Bons resultats del CAI triatló Petromiralles en l'inici del circuit català de triatlons

Excel.lent resultat de David Sevilla amb una 3º posició en la seva categoria
El diumenge 17 abril va arrancar la lliga de clubs i circuit català de triatló amb el ja tradicional FastTriatló celebrat al canal olímpic de Castelldefels.
La prova en distancia sprint (750m de natació, 20km de ciclisme i 5 km de cursa a peu) va comptar amb una gran participació de 494 inscrits, prova amb molt nivell que va ser guanyada pel triatleta internacional Nan Oliveres i la jove Laia Conesa, ambos del club FastTriatló.
Per part del CAI triatló Petromiralles destacar l'excel.lent 3era posició de David Sevilla dins la categoria de veterans, a més del bon inici de temporada de tot l'equip igualadí que va aconseguir una molt bona 13ena posició de la general de clubs.

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles 5º al half triatló Elche Arenales

El diumenge 17 abril es va celebrar el triatló Elche Arenales amb distancia half: 1900m de natació, seguits de 90 km de ciclisme i per finalitzar 21 km de cursa a peu. La prova va ser molt exigent sobretot el tram de cursa a peu amb constant pujades. L'Igualadina Anna Noguera va aconseguir finalitzar 5º de la general en aquesta dura prova. La catalana Sara Loher i el basc Eneko Llanos van ser els guanyadors absoluts de la prova.

Representació també del CAI triatló a l'Ametlla
El mateix diumente 17 abril a la població Ametlla de mar també es va disputar un altre triatló amb la mateixa distancia half on també va haver representació del CAI triatló. En aquesta prova el triatleta Xavi Perdiguer del CAI triatló va aconseguir fidelitzar-la amb un bon registre de 5h35minuts