lunes, 25 de abril de 2016

TRIATLÓ DE BLANES - TERRES DE L'EBRE - FUERTEVENTURA - PENÍSCOLA 2016

Representants del CAI triatló Petromiralles als triatlons de Blanes, Terres de l'Ebre i Peñíscola

Diumenge 24 abril es va celebrar la segona jornada de la lliga de clubs corresponent al triatló de Blanes en distancia sprint amb 527 inscrits on l'equip igualadí va estar representat per Marc Codina (posició 170º) , Ramon Lladó (posició 245º), Marc Pallarès (posició 286º) i Ricard Solé (posició 367º), acabant tots ells la prova amb bones sensacions i aconseguint sumar punts per la classificació de la lliga de clubs catalana de triatló.

En paral.lel es va celebrar el campionat de Catalunya de mitja distancia amb el triatló de terres de l'Ebre amb distancies de 3000m de natació, 80km ciclisme i 20km de cursa a peu, on van participar Joan Riera aconseguint una brillant 18º posició de la general i en Joan Montaner entrant en 155º posició, demostrant els seus bons estats de forma en la preparació dels seus respectius Ironmans d'aquesta temporada.

A Fuerteventura en Bernat Viñals iniciava la temporada de triatlons amb la prova internacional del Challenge Fuerteventura, també de mitja distancia, tot i patir una punxada a la roda de la bici al inici del tram de ciclisme va aconseguir finalitzar la prova amb una molt bona 96º posició general.

Per últim, en aquest intens cap de setmana també va haver representació del club al triatló de mitja distancia de Peñíscola amb 1900m de natació 90km de ciclisme i 21km de cursa a peu on el triatleta Sergi Pujabet va aconseguir fer una cursa en progressió i finalitzar en una excel.lent 34º posició.