martes, 3 de mayo de 2016

TRIATLÓ PER EQUIPS EL PRAT 2016 - IRONMAN 70.3 PAYS D'AIX 2016

El CAI triatló Petromiralles al Campionat de Catalunya de Triatló per equips del Prat
El diumenge 1 de maig, es celebrava  al Prat de Llobregat el ja tradicional campionat de Catalunya de triatló per equips, prova en format contrarellotge i sobre distància sprint. El dia va ser solejat però amb vent i baixa temperatura va fer que la prova s'endurís encara més.  El CAI triatló Petromiralles va estar representat per un equip masculí format per José Rios, Oleguer Suñé, Sergi Pujabet, Xavi Perdiguer, Josep Maria Planell i Marc Codina que va aconseguir una molt bona 35º posició de la general d'equips, amb un molt bon treball de tots els integrants de l'equip.  La victòria va ser per l'equip local de Prat triatló, proclamant-se així campions de Catalunya per equips.

Bernat Viñals a l'ironman 70.3 pays d'aix de França

Per altra banda el triatleta del CAI triatló Petromiralles va participar a l'ironman 70.3 pays d'aix de frança. Degut a les adverses condicions meteorològiques el segment de natació es va suspendre i els participants van completar 90 km de ciclisme amb molt de vent i 21 km de cursa a peu. El Bernat va aconseguir finalitzar la prova amb 4h44minuts i amb una molt bona 121º posició.