lunes, 30 de mayo de 2016

TRIATLÓ DE BILBAO - XVI TRIATLÓ MATARÓ - TRIATLÓ LLEIDA 2016

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles 4º al triatló internacional de Bilbao
Dissabte 28 de maig es va celebrar una nova edició del triatló internacional de Bilbao, en distancia half els participants van recórrer 1900m de natació per la ria de Bilbao, 90 km de ciclisme amb un circuit molt exigent i per acabar 21 km de cursa a peu. La prova va ser guanyada pel gallec Gustavo Rodriguez en categoria masculina i per la sueca Åsa Lundström en categoria femenina.
Per part del CAI triatló Petromiralles excel.lent 4º posició Anna Noguera que va finalitzar la prova amb un temps de 4h52minuts. En l’apartat masculí també van participar Daniel Baraldes debutant amb la distancia i aconseguint una molt bona 18º posició(temps de 4h39minuts)   i Jordi Domenech en la seva preparació de l’ironman també va fer una bona cursa finalitzant la prova en 123º posició (temps de 5h20minuts).

Representació del CAI triatló Petromiralles als triatlons de Mataró i Lleida
Diumenge 29 de maig es va celebrar la XVI edició del triatló ciutat de Mataró que va comptar amb gairebé 500 participants. La prova va ser guanyada per Jordi Garcia del FastTriatló i Claudia Luna del CN Mataró. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar 256º Joan Prieto , 308º Oleguer Suñé i 309º Jose Colomar.

Per altra banda a Lleida es va celebrar la III edició del triatló distancia sprint i half a la població de Gimenells que va comptar amb 400 participants i una àmplia representació del CAI triatló Petromiralles. En distancia sprint, prova puntuable per a la lliga de clubs,  va ser guanyada per Joan Ruvireta del CN Vic i Paula Batlle del Cerdanyola. En la classificació per clubs, bons resultats de tots els components que va fer que el CAI triatló aconseguís una molt bona 13ena posició de la general. Els resultats individuals foren: