lunes, 9 de mayo de 2016

X TRIATLÓ DE SITGES 2016

Nombrosa representació del CAI triatló Petromiralles al X Triatló de Sitges
Grans resultats de Daniel Baraldés amb una  5ena posició i Elia Ibarra 3era cadet
El diumenge 8 de maig es va celebrar la X triatló de sitges. El dia s'aixecava amb un temps complicat i molta mar de fons, l'organització es va veure obligada a suspendre el tram de natació per garantir la seguretat de tots els participants i reestructurar la prova a duatló amb format de 5km de cursa a peu, 20km de ciclisme i 2,5km de cursa a peu.
La prova amb gran èxit de participació, va comptar amb un total de 500 inscrits, prova molt consolidada dins el circuit català de triatló. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Albert Parreño del FastTriatló i Laura Gomez del CN Sabadell. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l'excel.lent 3era posició en categoria cadet de la jove triatleta Elia Ibarra i la 5ena posició de la general de Daniel Baraldés lluitant fins els últims metres pel podi. A més molt bona actuació de tot l'equip masculí que aconseguia la 8º posició de la general d'un total de 37 equips classificats.