miércoles, 1 de febrero de 2017

VII DUATLÓ DE GRANOLLERS 2017

El passat Diumenge 29 de Gener un total de 500 atletes es van deplaçar al Circuit de Barcelona-Catalunya per prendre la sortida a la prova més multitudinària a Catalunya en duatlons de carretera. La prova  puntuable per la lliga de clubs i pel circuit català de duatló de carretera, consistia en recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer, totes per l'interior del circuit de velocitat, cosa que el va fer molt atractiu. El traçat força va ser molt exigent i ràpid alhora per als participants, ja que combina les diferents pujades i baixades del traçat.  ERIK MERINO ( C.N. REUS PLOMS ) i ANNA NOGUERA (C.A. IGUALADA) van ser els guanyadors de la prova de Copa Catalana.

Per part dels integrants del club, cal destacar el nou podi aconseguit pel jove duatleta Marc Moreno que va aconseguir entrar en 2a posició de la general, demostrant així el bon estat de forma en que es troba, la victòria en noies d'Anna Noguera i la 3a posició de la Noemí Moreno, demostrant també que estàn en un excel·lent estat de forma. També va pujar a l'esgraó mes alt del podi L'Assumpta Castelltort a la categoría V2F.
El l'apartat de clubs, destacar la 4a posició final en nois i la 1a posició en Noies.