viernes, 24 de febrero de 2017

XI DUATLÓ CIUTAT D'IGUALADA 2017

Podis per a l’equip femení del CAI Triatló Petromiralles al Duatló Ciutat d’Igualada

El passat diumenge es va donar el tret de sortida a la XI Duatló Ciutat d’Igualada de carretera, que en aquesta ocasió acollia el classificatori pel Campionat Nacional de Catalunya i puntuava per a la lliga de Clubs, l’ambient assolellat i els 500 duatletes que van participar en la prova, van permetre gaudir d’un bon espectacle. El circuit estava compost per un primer tram de 6 km de cursa a peu, 18km de recorregut en bicicleta i finalitzant amb 3 km de cursa a peu.

Cal destacar la bona actuació de les duatletes del CAI Triatló, Anna Noguera que aconseguia pujar al podi en 3era posició absoluta amb 1h 02:28 i Assumpte Castelltrot (1h 20:11) guangadora en categoria V2. En la classificació per equips, l’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles assolia la quarta posició i l’equip femení pujava al podi amb una magnífica segona posició.

En la classificació general victòria de Albert Parreño (Fasttriatlon-CN Montjuic) que es va imposar amb un temps de 0h 56:30 i Sara Loehra (Ass. Esportiva Rockets) amb 1h 00:49

A nivell individual els resultats del CAI Triatló en la classificació general van ser els següents:

6è Daniel Baraldés 0h 56:43
27è Marc Moreno 0h 58:10
65è Josep Martínez 0h 59:36
89è Albert Solé 1h 01:31
93è Carlos Cervera 1h 01:33
132è Jordi José 1h 03:05
142è Ramon Lladó 1h 03:20
157è Samuel Delgado 1h 04:17