miércoles, 15 de febrero de 2017

XXVVII DUATLÓ CARRETERA BANYOLE

Podis de Jose Roque Ríos i Anna Planas del CAI triatló Petromiralles.

El passat diumenge 12 de febrer tot i el fred, la pluja i el vent, es va celebrar el XXVII duatló de carretera de Banyoles amb un total de 192 participants.
La prova consistia en un primer tram de 5 km de córrer, seguit de 20 km amb bicicleta de carretera i per acabar 2 km més de córrer. La que prova es va desenvolupar  íntegrament pels voltants de l'estany de Banyoles, va ser força exigent ja que combinava uns trams molt ràpids de carrera apeu i un tram de ciclisme amb zones rodadores i algun desnivell cosa que no deixava descans en cap moment.
Els guanyadors absoluts foren Nan Oliveras ( TGCBINN)  i Elyse Maury (FASTTRIATLON - C.N.MONTJUÏC).

Per part del CAI triatló Petromiralles es va obtenir una 17a posició en clubs masculí, destacant els podis de Jose Roque Rios 2n en el seu grup d'edat i Anna Planas aconseguint també una 2a posicio en la seva categoria.