lunes, 1 de marzo de 2010

DUATLO MUNTANYA ST.JOAN ABADESSES - CAMPIONAT CATALUNYA GG.EE 2010

Crònica del Jose:

"Hola companys,
Per la meva part, avui a Sant Joan de les Abadesses he tornat a pujar al calaix més baixet del podi quedant tercer en el meu grup d'edat, jejeje aquest any doblet en du de carretera i muntanya, i això que ja vaig de camí del V2.
El recorregut ha estat exactament igual que en edicions anteriors, però sense deixar de ser expectacular, dur i perillós. Dues voltes a un circuit de 2,5 km a peu amb constants pujades i baixades on hem hagut de sortejar pedres, senders estrets, rierols i moñigos de vaca, dues voltes de 10km al circuit de BTT amb pujades que la majoria havíem de fer peu a terra, senders molt tècnics i baixades rapidíssimes amb molta pedra solta, passant per uns paratges expectaculars entre mines abandonades d'Ogassa i per acabar amb una altra volta a peu en el mateix circuit que el primer, on ja trobàvem els moñigos bastant més exparcits.
I parant el crono a 01:52:05
L'organització com ja ens té acostumats, ha estat genial, molt ben senyalitzat tot el circuit, molts voluntaris i molt bon tracte al corredor."

No hay comentarios:

Publicar un comentario