martes, 30 de marzo de 2010

XII DUATLÓ DE MATARÓ I XVII DUATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES 2010

L’equip femení del CAI Triatló Petromiralles i Anna Noguera, sots-campiones i campiona júnior del rànquing català de duatlons de muntanya.

El passat diumenge, 28 de març, es va disputar la 12a Duatló de Muntanya Ciutat de Mataró. Amb aquesta prova es va donar per finalitzada la temporada de duatlons de muntanya. L’equip femení, format per l’Anna Noguera, la Carol Gimènez, la Mar Franco i la Maria Casanova, arribava a la línia de sortida amb l’aspiració d’aconseguir el sots-campionat del rànquing català. Amb una gran actuació col·lectiva de totes les duatletes de la capital de l’Anoia es va assolir l’objectiu. Les igualadines van quedar primeres per equips a Mataró per davant de les noies del C.N. Reus Ploms, aconseguint d’aquesta manera els punts necessaris per assolir la segona plaça al rànquing per clubs.
Cal resaltar també les grans actuacions a nivell individual. L’Anna Noguera va quedar 4a de la classificació general i 1a de la seva categoria amb un temps de 1:54:50. Amb aquesta gran actuació, l’Anna s’acosta a les grans especialistes catalanes en duatlons de muntanya signant una gran progressió i es converteix en la campiona júnior en el rànquing català de duatlons de muntanya. La Carol Gimènez va quedar 5a absoluta amb un temps de 2:00:30. La Mar Franco va quedar 8a absoluta amb un temps de 2:01:47. I la Maria casanova va quedar 14a amb un temps de 2:15:18. L’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles va tenir dos representants: el Josep Malavé va quedar 48è absolut amb un temps de 1:43:59 i el Marc Codina va quedar 58è de la general i 4t de la seva categoria amb un temps de 1:46:05.

Per altra banda, aquest passat cap de setmana també es va disputar la 17a Duatló de carretera de San Joan de les Abadesses on hi havia en joc el Campionat Nacional Absolut. La prova es va disputar sobre les distàncies de: 5 km de cursa a peu amb una forta pujada en els primers 2 km; 20 km de bicicleta de carretera per un circuit força pla on la presència del vent va endurir aquest tram; i 2 km de cursa a peu.
Els guanyadors de la prova van ser el Roger Roca del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 54:22 i la Isabel Eizmendi del mateix club amb un temps de 1:01:36. Per part del CAI Triatló Petromiralles van participar quatre dels seus components: el Jose Roque Ríos va quedar 113è de la general i 16è de la seva categoria amb un temps de 1:03:54; l’Arturo Escribano va quedar 146è de la general i 11è de la seva categoria amb un temps de 1:06:44; el Ricard Solé va quedar 186è de la general i 27è de la seva categoria amb un temps de 1:10:41; i el Toni Salanova va quedar 214è de la general i 12è de la seva categoria amb un temps de 1:14:11.