martes, 16 de marzo de 2010

VII DUATLÓ DE LA SEGARRA 2010

Duatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 7a Duatló de la Segarra, a Sant Guim de Freixenet.

El passat diumenge, 14 de març, es va disputar la 7a Duatló de la Segarra a Sant Guim de Freixenet. El temporal de neu i el fred intens van fer que els 166 participants haguessin de treballar de valent per poder acabar els tres sectors corresponents. En el primer, una cursa inicial de 5 km per un circuit d’anada i tornada per asfalt i pista forestal. El tram ciclista va comptar amb 21 km on la meitat van ser de pujada i la resta de baixada. I per últim, una darrera cursa a peu de 2,5 km per pista forestal.
Els guanyadors de la prova van ser el Sergi Rodríguez del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 1:01:52 i la Neus Forn del mateix club amb un temps de 1:14:16. Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal ressaltar la magnífica actuació del Josep Cantero que va quedar tercer en la categoria V2 tornant a pujar, una vegada més, al podi. L’equip masculí, format pel Josep Cantero, l’Oscar Pèrez, el Jose Roque Ríos, l’Arturo Escribano i el Ricard Solé, va quedar en 14a posició a la classificació de clubs.
En aquesta ocasió, no hi havia en joc punts per a la lliga de clubs, però fins ara, l’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles es manté a la tercera posició de la segona divisió, només a 10 punts de la segona posició.

Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: Josep Cantero amb un temps de 1:09:03 quedant 55è de la general i 3r de la seva categoria; l’Oscar Perez amb un temps de 1:10:06 quedant 64è absolut; el Jose Roque Ríos amb un temps de 1:12:07 quedant 80è de la general i 14è de la seva categoria; l’Arturo Escribano amb un temps de 1:16:15 quedant 104è de la classificació general i 8è de la seva categoria; i el Ricard Solé amb un temps de 1:20:38 quedant 127è de la general i 19è de la seva categoria.

Per altra banda, el dissabte 13 de Març, es va disputar el segon Triatló Indoor Solidari on va participar el Jose Roque Ríos. Aquesta prova va servir per recaptar mitjans económics en pro de la investigació de les malalties coronàries de l’Hospital Clínic. En aquesta particular triatló, els participants van realitzar 30 minuts de natació, 45 minuts d’spinning i 30 minuts de carrera a peu.