miércoles, 10 de marzo de 2010

V DUATLÓ DE MANRESA 2010

Duatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 5a Duatló de Manresa.

El passat dissabte, 6 de març, es va disputar la 5a Duatló de Manresa. 334 duatletes es van donar cita a la capital del Bages. La prova es va disputar sobre les distàncies de 5 km de cursa a peu donant 2 voltes a un circuit molt pla de 2,5 km; 22 km de bicicleta de carretera fent un circuit d’anada i tornada d’11 km; i acabant sobre el mateix circuit de la primera cursa a peu, però en aquesta ocasió, només van realitzar una volta.
Els guanyadors de la prova van ser el Roger Roca del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 55:03 i la Isabel Eizmendi del mateix club amb un temps de 1:04:52. Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal ressaltar la magnífica actuació del Josep Cantero que va quedar segon en la categoria V2 tornant a pujar, una vegada més, al podi. L’equip masculí, format pel Marc Codina, el Josep Cantero, l’Oscar Pèrez, l’Arturo Escribano i l’Isidre Roca, va quedar en 17a posició a la classificació de clubs. Un dels components de l’equip masculí, el Dani Segura, va haver d’abandonar la prova per molèsties musculars. La representant de l’equip femení en aquesta ocasió va ser la Mar Franco que va realitzar una meritòria 13a posició a la classificació absoluta femenina.
Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: el Marc Codina amb un temps de 1:00:43 quedant 80è de la classificació general i 5è de la seva categoria; Josep Cantero amb un temps de 1:02:44 quedant 103è de la general i 2n de la seva categoria; l’Oscar Perez amb un temps de 1:02:58 quedant 110è absolut; l’Arturo Escribano amb un temps de 1:06:39 quedant 166è de la classificació general i 15è de la seva categoria; la Mar Franco amb un temps de 1:14:37 quedant 13a absoluta; i l’Isidre Roca amb un temps de 1:26:02 quedant 286è absolut.
Per altra banda, dos integrants del CAI Triatló Petromiralles, el Marc i l’Aleix Carbonell, es van desplaçar fins a Terrassa per disputar la 1a Duatló de Muntanya de la mateixa població. L’Aleix Carbonell va realitzar un temps de 1:50:25 quedant 52è absolut; i el Marc Carbonell va fer un temps de 1:58:48 quedant 94è absolut.