lunes, 27 de septiembre de 2010

9È TRIATLÓ INFANTIL IGUALADA 2010

IL.LUSIÓ,REPTE I ALTA PARTICIPACIÓ EN EL TRIATLÓ ESCOLAR D'IGUALADA

Novament amb una climatologia excel.lent, encara que el vent mantenia la temperatura un xic massa baixa, es va dur a terme el passat dissabte dia 25 de setembre, al complex poliesportiu Les comes d'Igualada, una nova edició del Triatló Infantil d'Igualada. Cada any es viuen muntanyes d'il.lusió als ulls dels més menuts, que contrasten amb la creixent "especialització" i preparació física d'alguns dels participants cadets, el més grans dels quals ja tenen 15 anys.

Com ja és habitual la participació forània supera la participació local, però de tot plegat en resulta una matinal molt agradable on es retroben diferents generacions de triatletes, de diversos racons de la geografia catalana, per animar els seus fills o familiars i saludar també els components de l'organització, la secció de triatló del Club Atlètic Igualada, que des de fa 9 anys ininterrompudament està apostant per oferir a la ciutat d'Igualada aquest esdeveniment tan espectacular.

Els nens, nenes, nois i noies, després d'escoltar l'explicació pertinent, comencen la prova amb el segment de natació, per sortir a la zona de boxes, vestir-se amb el material adequat i iniciar el segment de bicicleta. Finalment acaben la prova recorrent, segons l'edat, més o menys quilòmetres de cursa a peu. Les distàncies també en natació i ciclisme estan adaptades a la categoria.

Un cop compensats els decalatges dels temps en la sortida, les classificacions queden com segueix:

I les següents fotografies:


1 comentario:

  1. David, molt bona col·lecció de fotos i mercès per fer que tothom ho passes tan bé.
    Fins l'any vinent

    ResponderEliminar