martes, 7 de septiembre de 2010

XXV Triatló de Catalunya - BANYOLES 2010

El passat dissabte, 4 de setembre, es va disputar la XXV Triatló de Catalunya, a la localitat de Banyoles. Una edició que va comptar amb un total 860 inscrits dels quals van finalitzar la prova 720.
La triatló era distancia olímpica i campionat de Catalunya de la distancia. Els triatletes van haver de nedar 1500 metres al llac de Banyoles, 40 km de bicicleta i 10 km de cursa a peu.
En el tram ciclista es fa fer el tradicional circuit de carretera amb els seus característics tobogans, un dels trams ciclistes més exigents de tot el circuit català.
Els guanyadors de la prova van ser el Xavier Torrades del CN Reus Ploms amb un temps de 02:01:57 i l’Alba Xandri del CTSJ Abadesses amb un temps de 02:26:21.
Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles va haver-hi una nodrida participació, amb els següents resultats:
En l’equip femení Carol Gimènez amb un temps de 02:52:14 quedant la 37a fèmina. Pel que fa a l’equip masculí els resultats van ser els següents:
442e l’Oscar Perez amb 02:47:18
El Victor Gutierrez tambè va participar però va haver d’abandonar la prova durant el tram de córrer per problemes físics.