lunes, 20 de septiembre de 2010

III TRIATLÓ TOSSA DE MAR 2010

Aquest dissabte 18 de setembre es va celebrar el III triatló de Tossa de mar, la tercera de les 4 etapes del circuit Asics Triathlon-Sèries i una de les mes esperades de la temporada per la duresa del tram ciclista. Però la forta pluja caiguda durant la nit abans en la baixada de Sant Grau va fer que es tingués que suprimir el sector de ciclisme del triatló, deixant impracticable i molt perillós aquell tram. Dels 780 inscrits, finalment 603 triatletes van acabar aquesta “ aquatló”, i el bon temps va acompanyar el desenvolupament de la prova, que va consistir en 1.500m de natació, seguits de 10km de cursa a peu. Amb la mar força moguda i bruta els 1.500 metres de natació van consistir en 2 voltes de 750m, amb sortida a l’arena inclosa, i la carrera a peu van ser 3 voltes de 3,3km.

Els guanyadors de la prova van ser el Manresà Xavier Llovet del Club Triatló Manresa amb un temps de 0:55:37 , i en dones la Vasca Aintzane Argaiz amb un temps de 1:09:28.

Pel que fa als components del C.A Igualada Triatló-Petromiralles i van participar l’Elena i el Jose Roque. Elena Barlabé va acabar en una meritòria 6ª posició, amb un temps de 1:16:25 i on està lluitant per tenir un lloc al podi de les Triathlon-Sèries la setmana que ve. I el Jose Roque Rios que també va fer un molt bon resultat quedant el 260é, amb un temps de 1:14:26.

La setmana que ve i haurà la última de les 4 etapes de les Asics Triathlon-Sèries que serà Salou.